Karriereveje for Idéhistorie

Karriereveje for Idéhistorie (Tidligere: Idéhistorikere i job)

På et tidspunkt melder der sig for enhver idéhistoriker et spørgsmål “Hvad kan jeg bruge mit studie til uden for universitetets fire vægge?”
KALIF arbejder altid på at skabe forbindelser mellem idéhistorie og arbejdsmarkedet.

2013: Studerende mødte idéhistorikere i job!

Torsdag den 21. marts 2013 var der rig mulighed for at møde forskellige idéhistorikere, der allerede begår sig på arbejdsmarkedet. I samarbejde med studievejledningen på Idéhistorie havde KALIF inviteret fire idéhistorikere, der hver især holdt et kort oplæg med fokus på deres vej til arbejdsmarkedet og hvordan de bruger deres idéhistoriske baggrund i deres arbejde. Herefter havde de ca. 70 fremmødte studerende af tre omgange mulighed for at sætte sig og snakke med de enkelte.
Til arrangementet kunne man møde redaktør og projektleder hos DanWatch Peter Bengtsen, post.doc. Rikke Peters, forfatter og debattør Rune Engelbrecht og journalist og underviser Mikkel Hvid. Formålet med arrangementet var at give et indblik i, hvordan idéhistorie kan bruges i mange forskellige sammenhænge på arbejdsmarkedet. Såvel studerende som de fire oplægsholdere var glade for arrangementet, som vi derfor forventer at afholde igen i 2014.

Mikkel_hviid Peter_bengtsen
På første billede er det Mikkel Hvid, der holder sit korte oplæg. På andet billede er det Peter Bengtsen, der fortæller om sit arbejde hos DanWatch.

Rikke_p Rune_e
Rikke Peters fortæller på det første billede om Ph.D.-vejen, mens Rune Engelbrecht fortæller om at være debattør og forfatter.

Copyright © 2019 KALIF. All Rights Reserved. | Simple Persona by Catch Themes