Specialekreds

Leder du efter sparring til dit kandidatspeciale, viden om materialesøgning og skriveprocesser eller har du bare lyst til at dele dine frustrationer over akademiske helte og fjender over en kop kaffe? Så er KALIFs specialekreds stedet for dig!

KALIF startede i efteråret 2013 en specialekreds for idéhistorikere som har påbegyndt eller snart påbegynder deres speciale. Der har været afholdt møder hver anden onsdag og de studerende har været glade for det!

Forår 2017

Den 24.januar startede en ny sæson i KALIF’s specialekreds. Omtrent hver tredje uge mødes vi for at diskutere og socialisere over kaffe og “snacks”, høre oplæg fra fagets kloge ansatte eller hjælpe hinanden gennem processen.

Første specialekreds. Kaffe, kringle og god snakk
Andre specialekreds. Boller, kaffe og samtaler om process og problemer
Tredje specialekreds med banankage og besøg af Casper Andersen

 

Forår 2014

D. 5. februar startede endnu en sæson i KALIF’s specialekreds. Kredsen er tænkt som et forum for nuværende og kommende specialestuderende, hvor man har mulighed for at diskutere og socialisere over en kop kaffe, høre et oplæg fra et af fagets kloge (ansatte) hoveder eller lære nye værktøjer til bedre at administrere specialeprocessen.

Vi er allerede kommet godt fra land med nogle gode studenteroplæg og har endvidere haft besøg af ph.d.-studerende Marie Louise Kaufmann Jensen, som forkælede kredsen med en spændende introduktion til hermeneutikkens og fænomenologiens idéhistorie og relevans for de forskellige specialeprojekter.

Kredsen mødes hver anden torsdag kl. 10.15 – 12.00 Næste møde er d. 6. marts. Sted følger.

Interesserede kan læse mere i kredsens Facebook-gruppe.

Hvis du har nogen spørgsmål eller kommentarer er du mere end velkommen til at skrive til kalif@idekalif.dk

Copyright © 2019 KALIF. All Rights Reserved. | Simple Persona by Catch Themes