Bliv medlem

Vær med i fællesskabet

KALIF er de studerendes link til deres fremtid på arbejdsmarkedet.
KALIF er alumnernes link til deres gamle studium.
KALIF er alle idéhistorikeres link til hinanden.

KALIF giver dig

 Nyhedsbreve 2-4 gange om året.
 Information om arrangementer bl.a. på Aarhus Universitet, der kan have relevans for idéhistorikere
 Arrangementer kun for KALIF-medlemmer
 Mulighed for at finde gamle studiekammerater
 Networking med idéhistorikere, alumner såvel som studerende (f.eks. gennem mentorordningen)
 Stemmeret til generalforsamlingen og mulighed for at stille op til bestyrelsen*
 Vi arbejder desuden på at lave rabatordninger med fx Slagmark, Filosofisk Boghandel o.a.

Typer af medlemskaber:

Alumne: Medlemskabet koster 250,- kroner. Indmeldelsen gælder for resten af livet og sikrer dig informationer om Idéhistorie, invitationer til arrangementer og på sigt rabatter på relevante varer. Du har stemmeret til generalforsamlingen og kan stille op til bestyrelsen.

Kandidatstuderende og studerende på 6. semester: Medlemskabet koster 200,- kroner. Indmeldelsen gælder for resten af livet og sikrer dig informationer om Idéhistorie, invitationer til arrangementer og på sigt rabatter på relevante varer. Du har stemmeret til generalforsamlingen og kan stille op til bestyrelsen.

Studerende på 1. til 5. semester: Medlemskabet koster 200,- kroner. Indmeldelsen gælder for resten af livet og sikrer dig informationer om Idéhistorie, invitationer til arrangementer og på sigt rabatter på relevante varer. *Du har ikke stemmeret til generalforsamlingen og kan ikke stille op til bestyrelsen, før du læser på 6. semester.

MELD DIG IND VIA DETTE LINK

Om NemTilmeld: Vi har valgt NemTilmeld, fordi det er et nonprofit system, som vi kan bruge uden omkostninger. Det er egentlig indrettet til særlige events – derfor står der ’startstidspunkt’ og ’sidste frist’ etc. – men lad dig ikke forvirre; det virker!

KALIFs økonomi er baseret på medlemskontingent og fundraising. Vi har allerede fået 5.000 fra Studenterrådet ved Aarhus Universitet samt 3.000 fra Studienævnet ved Kultur og Samfunds aktivitetspulje.

3 thoughts on “Bliv medlem

 1. Hej,

  Jag vill bli alumn inte för att jag var student men för att jag var gästlektor i idéhistorie vid AU våren 2008. Jag hoppas att det går bra.

  Mvh
  Mats Fridlund

 2. Hej Mats,
  Selvfølgelig kan du blive medlem. Se vedtægternes §3 stk. 4 (Personer, der ikke opfylder en af de i stk. 1 nævnte betingelser for optagelse i foreningen, kan optages i foreningen efter godkendelse af bestyrelsen.) Vi har godt nok ikke valgt en bestyrelse endnu, men jeg kunne ikke forestille mig at den kommende bestyrelse vil sige nej 🙂
  Vi har allerede andre, der også bliver medlem på den måde.
  Så send du bare oplysninger og penge – så kvitterer vi med et medlemsskab.

  Vh.
  Thea,
  På vegne af opstartsgruppen (idekalif@gmail.com)

 3. Super super godt initiativ –
  Netværk er vigtigt, både for at få det næste job, og for at udbrede nytten af os idéhistorikere, så jeg er helt klart med på idéen – vi ses fredag.
  Hilsen,
  Lars Hede

Comments are closed.

Copyright © 2019 KALIF. All Rights Reserved. | Simple Persona by Catch Themes